MINUTES
Про Minutes
До найновіших

НаукаНайбільша у світі колонія пінгвінів Аделі скоротилася на 63%

Кількість пінгвінів Аделі, які розмножуються на острові Заводовського поблизу Антарктиди, з 2011 року впала на 63%, і колонія втратила статус найбільшої у світі. У Британській антарктичній службі пов’язують спад із потеплінням моря, яке відсуває головну їжу пінгвінів — антарктичний криль — на південь, за межі їхнього кормового ареалу. Подальше скорочення може поставити вид під загрозу класифікації як зникаючого.

пінгвіни Аделіострів Заводовськогозміна кліматуантарктичний криль

CCGTN★★★☆☆2026-10-08 10:36Оригінал

Найбільша у світі колонія пінгвінів Аделі скоротилася на 63%
Найбільша у світі колонія пінгвінів Аделі скоротилася на 63%Наука